У нашій школі стартували шевченківські дні. Найкращі читці навчального комплексу №125 декламували вірші Кобзаря в урочистій обстановці біля його пам’ятника у парку. Нагадаємо, що в цьому році Україна відзначає 204 річницю з дня народження великого українського поета Тараса Шевченка.

Традиційно в день народження Шевченка відбулося нагородження лауреатів Шевченківської премії та покладання квітів до пам’ятника Кобзареві. Як правило, в столиці та інших містах України проходить безліч акцій, присвячених пам’яті поета.

Не виключенням стало і наше селище, котре носить горде ім’я великого борця за свободу та українське слово Тараса Григоровича Шевченка.

В чудовий сонячний день ми згадали нашу історію та нашого прекрасного поета. До нашого свята приєднався селищний голова С.А. Дмитрієв, а районний голова Ю.М. Федько разом з нашими учнями поклав квіти до пам’ятника Кобзарю. Гості заходу були приємно вражені тим, як наші учні відчувають та виголошують вірші Шевченка. Підготовкою свята займалися: наша вчителька української мови та літератури Ніна Василівна Тенета та вчителька музики Олена Миколаївна Іванова.

Фото